Të rejat e fundit

SHKËLQE ME EYELIGHTER!!

Eyelighter - Hije sysh vezulluese, të përbëra nga tonalitete shumëdimensionale si dhe grimca shkëlqyese. Nje kompozim që përmban tre nuanca, të cilat mundësojnë krijimin e efekteve të shumta në grimin tuaj. Luani me ngjyrat duke i përdorur ato në mënyrë individuale ose duke i shkrirë së bashku në një të vetme. Eyelighter është produkt multifunksional, i presuar, qëndron gjatë dhe është shum i lehtë në përdorim. Paketimi i vogël dhe praktik ju Më tepër

KOHA TË SHKËLQESH! TRENDET PRANVERË/VERË 2022

Zbuloni Dream it më të ri. koleksion dhe krijoni një pamje moderne me shkëlqim. Moti i bukur dhe muajt edhe më të ngrohtë inkurajojnë të vendosni një grim të lehtë, ndërkohë që shkëlqimi natyral nga pasarela po rrëmben zemrën e të gjithëve në sezonin pranverë/verë 2022. Konturimi i butë i qepallave, skuqja delikate në faqe dhe lëkura plotësisht e shndritshme është sekreti për një pamje të freskët, të shëndetshme dhe të njëtrajtshme. Kjo pam Më tepër

PREPARE YOURSELF FOR A 'SECOND SKIN' EFFECT! DISCOVER T...

A keni ëndërruar të keni një pamje të shëndritshme? Shikoni koleksionin All Covered dhe shijoni efektin e lëkurës së përsosur me një shkëlqim natyral dhe pa shenjat e "maskës së padëshiruar". Formula e lehtë dhe e papërshkueshme nga uji e fondatinës All Covered përmban përbërës të përsosur të kujdesit që kanë ndikim pozitiv në gjendjen e lëkurës. Vetitë e shafranit dhe ekzopolisaharidit me origjinë detare përmirësojnë elasticitetin, ndërsa ekstr Më tepër

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!