Katalogu

Baza dhe përfundimi

Duke shfaqur 1 - 8 nga 8 artikuj

Bazat për thonjtë lehtësojnë aplikimin e manikyrit dhe e bëjnë atë të qëndrojë më gjatë. All-in-One dhe Ridge Filler si dhe bazat O2M zgjasin qëndrueshmërinë e manikyrit duke i mbajtur  thonjtë tuaj në një gjendje të shkëlqyeshme. Bazat do t'ju ndihmojnë të fshehni disa nga papërsosmëritë e thonjve dhe do ta bëjnë manikyrin tuaj të zgjasë më tepër. Përfundim perfekt dhe mbrojtje kundër copëtimit dhe gërryerjes së tepërt do të sigurohen nga Iconic Gel Top Coat, Gel Effect Top Coat, Diamond Top Coat dhe revolucionari O2M "Breathable" Top Coat. Nëse jeni në udhëtime, vendosni Nail Whitener në thonjtë tuaj pasi do të ndriçojë vizualisht çdo çngjyrim. Aplikoni një pikë Dry & Shine për të shtuar shkëlqimin e dëshiruar dhe përshpejtoni proçesin e tharjes së manikyrit.

Duke shfaqur 1 - 8 nga 8 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!