Korrektoret

Katalogu

COVERAGE

Korrektoret

Duke shfaqur 1 - 1 nga 1 artikull

Formula të avancuara të korrektorëve me mbulim të fortë në një gamë të gjerë ngjyrash për tu përputhur me tonin e lëkurës tuaj. Korrektori Freedom System Concealer, Under Eye Concealer apo AMC Under Eye Corrective Illuminator fshehin në mënyrë të fantastike papërsosmëritë e lëkurës dhe madje edhe tonin. Ngjyrat e zgjedhura me kujdes ndihmojnë në mbulimin e plagëve të vogla, çngjyrimet, skuqjet si dhe tatuazhet.Duke shfaqur 1 - 1 nga 1 artikull

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!