Ata të cilët janë në kërkim të produkteve vegane 100% mund të mos ta kenë të lehtë me analizimin e listës së përbërësve. Pikë së pari, lëndët e para që përdoren fshihen nën emra të ndërlikuar ose produkte gjysëm të përgatitur. Së dyti, produktet mund të testohen tek kafshët në faza të ndryshme të prodhimit.

V-Label kontrollon produktet kozmetike duke marrë në konsideratë si origjinën e lëndëve të para dhe testimin tek kafshët. Lëndët e para kontrollohen në çdo fazë, madje direkt nga prodhuesit dhe furnizuesit, të cilët janë të detyruar të paraqesin vërtetimin që konfirmon mos testimin tek kafshët të një produkti të caktuar, mos testimin tek kafshët në shtete të ndryshme ose në palë të treta.
U deshën më shumë se 6 muaj për të bërë analizën e detajuar të 450 lëndëve të para.

Produktet INGLOT, të etiketuara me V-Label, janë 100% vegan dhe të padëmshme.

vegan.jpg

Shfaq certifikatën


REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!