Katalogu

SKINCARE
25% off Inglot Lab

Kujdesi i lëkurës

Duke shfaqur 1 - 20 nga 33 artikuj

Historia filloi në vitin 1983 në laboratorët INGLOT ku themeluesi Wojciech Inglot filloi punon në kozmetikë me ngjyra. Përvoja e konsiderueshme çoi në idenë e prezantimit të linjës së kujdesit të lëkurës e cila ka qenë gjithmonë e dëshiruar. Zhvillimet e vazhdueshme ndër vite sollën një pikë kthese pasi punimet filluan me kohë të plotë. Bazuar në teknologjnë më të fundit dhe përbërësit e zgjedhur me kujdes, linja INGLOT Lab përbëhet nga Serumet e ditës dhe atë të natës, tre lloje të vajrave të fytyrës dhe një linjë prej tre kremrash të fytyrës, krem për sytë dhe shumë produkte që do vijnë ... Për më tepër, koleksioni i produkteve për heqjen e makeupit dhe një linjë tonikësh plotësojnë rutinën e përditshme të lëkurës - që është aq e rëndësishme për ta mbajtur makeupin të përsosur.

Duke shfaqur 1 - 20 nga 33 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!