Katalogu

COVERAGE

Mollëzat

Duke shfaqur 1 - 3 nga 3 artikuj

Theksoni shkëlqimin natyral të lëkurës tuaj dhe shtoni këtë skuqje vajzërore, blushe sharmante për skuqje super femërore të fytyrës. Zgjidhni mbulime me intensitet të ndryshëm në  varësi të aplikimit i cili ofrohet me Freedom System Face Blush AMC. Falë mundësive të zgjedhjes së ngjyrave, zgjedhja e blusheve INGLOT do të jetë perfekte në skulpturimin e fytyrës.

Duke shfaqur 1 - 3 nga 3 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!