Promises

Duke shfaqur 1 - 1 nga 1 artikull

Dashurohu me pamjen makeup-no-makeup të realizuar nga koleksioni Promises i përbërë nga LipSatin Lipsticks, Colour Play Lipliners dhe Promise Mascara.
Buzët e zmadhuara në mënyrë perfekte në ngjyrë delikate me kontur të saktë dhe në hije të pershtatshme janë pikërisht ato që po kërkoni për të tërhequr vëmndjen e të tjerëve. Promise Mascara thekson qerpiket tuaj në mënyrë që të gjithë e vënë re. 

Duke shfaqur 1 - 1 nga 1 artikull

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!