Katalogu

Tonikë

Duke shfaqur 1 - 2 nga 2 artikuj

I pasur me përbërës aktivë krijuar për nevoja individuale të çdo lloj lëkure, toniku i fytyrës ushqehen dhe balancon pH e lëkurës në mënyrë të përkryer, në të njëjtën kohë i jep asaj një pamje të shëndetshme dhe të freskët. I pasuruar me ekstraktin e zambakut locioni i fytyrës për lëkurën e thatë siguron hidratim dhe rigjenerim të thellë. Toniku i fytyrës për lëkurën normale me ekstraktin e perlës së zezë gjallëron lëkurën dhe jep efektin e ndriçimit natyral. Ndërsa toniku i fytyrës për lëkurën e yndyrshme me ekstrakt xhinko biloba matifikon në mënyrë efektive dhe largon yndyrën e tepërt dhe skuqjet e vogla.

Duke shfaqur 1 - 2 nga 2 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!