Katalogu

Qerpikë

Duke shfaqur 1 - 13 nga 13 artikuj

Qerpikët fals me pamje natyrale të INGLOT janë në dispozicion si në qime natyrale ashtu edhe në sintetikë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të qerpikëve individuale, qerpikët e dekoruar dhe qerpikët me pendë të dekoruar në madhësi të ndryshme dhe opsione me ngjyra. Ato funksionojnë përsosshmërisht me të gjithë makekupet e syve që përdoren në përditshmëri dhe garnatojne dukshmëri të veçantë në evente të posaçme. Ideale për sfilata të ndryshme në fushën e artit të modës.

Duke shfaqur 1 - 13 nga 13 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!