Aplikatorë

Katalogu

Aplikatorë

Duke shfaqur 1 - 8 nga 8 artikuj

Aplikatorë profesional për buzëkuqet, eyelinerat, pudrat, fondatinat, hijet e syve, pigmentet dhe produktet e kujdesit të lëkurës. Materiale të cilësisë së lartë dhe formuar posaçërisht në mënyrë funksionale për aplikim preçiz.

Duke shfaqur 1 - 8 nga 8 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!