Katalogu

FINISH

Pudra

Duke shfaqur 1 - 13 nga 13 artikuj

Një koleksion jashtëzakonisht i gjerë i pudrave të fytyrës që do të përshtaten nevojës së lëkurës. Në varësi të rastit, llojit të lëkurës, ngjyrës së saj ose llojit të makeupit mund të zgjidhni dhe eksperimentoni me formulën e Mattifying System 3S Loose Powder, HD Illuminizing Loose Powder, Translucent Loose Powder ose tradicionalen Loose Powder. Ndërsa udhëtoni ose për prekje të shpejtë të makeupit, zgjidhni pluhurat e presuar sipas dëshirës tuaj. Zgjidhni nga seria AMC, nga pluhur ultramat 3S, HD Pressed Powder ose pluhurat tradicional të presuar që janë në dispozicion në një paketim unik dhe ekologjik të Freedom System.

Duke shfaqur 1 - 13 nga 13 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!