Furçë për pigmente

Katalogu

BRUSH

Furçë për pigmente

Duke shfaqur 1 - 7 nga 7 artikuj

Aplikoni pigmentet e fytyrës dhe trupit pa mundim me anë të furçave të dedikuara të cilësisë së lartë. Zgjidhni të preferuarën tuaj ndërmjet qimeve natyrale dhe sintetike.

Duke shfaqur 1 - 7 nga 7 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!