Që nga viti 2011 INGLOT është i çertifikuar GMP i cili siguron prodhimin në kushtet më të mira dhe cilësinë më të lartë të mundshme të përbërësve dhe rrjedhimisht produktet që u shiten klientëve tanë.


REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!