Katalogu

Speciale

Duke shfaqur 1 - 10 nga 10 artikuj

Koleksionet unike të INGLOT të cilat shfaqen rregullisht në treg zhvillohen në bazë të teknologjisë së fundit dhe ngjyrat jane të inspiruara nga liderët global të trendeve. 

INGLOT bashkëpunon ngushtë me muzikalet në skenën e Broadway. Koleksionet e krijuara në bashkëpunim me makeup artistët e teatrit sjellin produkte dhe ngjyra të zgjedhura me kujdes. Bashkëpunimet shpesh sjellin ngjyra të reja dhe origjinale.

Duke shfaqur 1 - 10 nga 10 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!