Freedom System Creamy Pigment Eye Shadow

paletat blihen veçmas

çmimi: 1 260 Lekë

Bëhuni gati për festa me hijen më të re me shkëlqim që arrihet nëpërmjet Freedom System Creamy Pigment Eye Shadows! Të inspiruar nga mundësitë intriguese të AMC Pure Pigment Eye Shadows, formula përqëndrohet në pigment të pastër dhe pluhur diamanti për të bërë që ju të tërhiqni shikimet e të gjithëve ndërsa kërceni në pistë. Këto hije sysh me pigmentim të lartë japin një efekt dyfish vezullues, nisur nga kjo ngjyra varet nga këndi i dritës.  

Gjeni mënyrën tuaj për të tërhequr vëmendjen e të tjerëve me disa këshilla dhe hile:

- Përdore mbi Eye Shadow Keeper

- Arrini një efekt ‘shkëlqim miliona dollarësh’ duke shtuar Body Sparkles ose Body Sparkles Crystals

- Aplikojeni si një eyeliner me xixa nëpërmjet furçës Makeup Brush 31T

- Miksojeni me Duralinë për përfundim me intensitet të lartë dhe kundra ujit.  

- Synoni efekt pasqyrë rezatuese duke e aplikuar me furçat 11S, 16 PP or 29PO

- Për tu siguruar që xixat janë fort të dukshme përdorni furçat 10S, 6SS or 46SS

- Duke aplikuar në qendër një hije sysh të ngjashme në pjesën qëndrore të kapakut të syve për të intensifikuar bazën.

- Apliko në qendër të kapakut të syrit për një efekt të lartë 3D të smoky eye

- Realizo efektin ombre duke kombinuar disa hije të errëta në bazë

- Aplikoje në cepat e brendshëm (pranë hundës) për pamje të mprehtë. 

- Aplikoje në Aquastic Cream Eye Shadow të njomë për t’i shtuar më tepër shkëlqimin.

1.9 g/0.07 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Freedom System Creamy Pigment Eye Shadow

Freedom System Creamy Pigment Eye Shadow

paletat blihen veçmas

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!