Katalogu

Hije për sytë

Duke shfaqur 1 - 20 nga 32 artikuj

Takoni larminë e ngjyrave dhe teksturave të hijeve të syve për pamje ditore dhe evente të ndryshme. Krijoni paletën tuaj të personalizuar të hijeve të presuara të Freedom System Eye Shadows duke zgjedhur nga nuancat në mat, perlë ose formulat AMC dhe DS. Mos kini frikë të guxoni duke përzgjedhur edhe pigmente nga koleksioni AMC Pure Pigment Eye Shadows apo Aquastic Cream Eye Shadows nëse dëshironi të arrini efektin afatgjatë dhe të pazakontë pasi falë këtyre produkteve, është i garantuar.

Duke shfaqur 1 - 20 nga 32 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!