Pluhur pudër me ngjyrë shumë të përqëndruar që varion intensitetin e saj nga i lehtë deri në shumë të fortë varur nga mënyra e aplikimit. Produkti përmban vaj kungulli dhe pothuajse 90% pigment të pastër. Mund të miksohet me Duraline për të krijuar një konsistencë kremoze.

Vini Re: Pigmentet shiten sipas peshës, jo nga vëllimi. Ena mund të duket më pak se plot për shkak të rëndesës së produktit.

2 g/0.07 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

AMC Pure Pigment Eye Shadow

AMC Pure Pigment Eye Shadow

Pigment për sytë

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!