Duraline

02/0016/1

Lëng transparent mund të përzihet me çdo produkt kozmetik për të zgjatur qëndrueshmërinë e tij dhe për ta shndërruar atë në një formulim kundra ujit.

çmimi: 1 360 Lekë

Zbulo pafundësite e mundësive me Duralinë INGLOT.

Ky lëng transparent mund të përzihet me çdo produkt kozmetik për të zgjatur qëndrueshmërinë e tij dhe për ta shndërruar atë në një formulim kundra ujit. Një pikë Duralinë do të intensifikojë ngjyrën e produktit dhe do ta bëjë të zgjasë më shumë.

Duralina mund të shndërrojë lehtësisht çdo hije sysh në penel likuid. Ky produkt e bën më të lehtë përhapjen e pluhurave duke stimuluar edhe rritjen e intensitetit të ngjyrës. Ai gjithashtu në mënyrë efektive rikthen konsistencën e duhur të xhel eyeliner (penel) apo të xhelit të vetullave.

KËSHILLA & HILE:

• Për të arritur një formulë kremoze kundra ujit, mikso një sasi të vogël të produktit me hije sysh (pasi ke kruar pluhur nga hija e presuar) ose me pigment pluhur.

• Një aplikator professional (spatula) do ju mundësojë sasinë e duhur të produktit

• Një pikë e Duralinë e bën aplikimin e hijeve të syve më të thjeshtë, duke stimuluar nxjerrjen në pah të ngjyrës.

• Në varësi të efektit të dëshiruar, aplikojeni me çdo lloj furcë makeupi.

Funksionon më së miri me produktet Body Painting

9 ml/0.30 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Duraline

Duraline

Lëng transparent mund të përzihet me çdo produkt kozmetik për të zgjatur qëndrueshmërinë e tij dhe për ta shndërruar atë në një formulim kundra ujit.

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!