HD Illuminizing Loose Powder (4.5 g) NF

Pluhur pudër HD me vezullime 

çmimi: 1 008 Lekë 2 520 Lekë

Një pluhur pudër delikate me pluhur diamanti. Është përfekt të fshihni papërsosmëritë e lehta të lëkurës dhe ta lini fytyrën të duket e freskuar dhe e përtërirë. Agjentët e shquar që formojnë shtresën sigurojnë një përfundim të butë dhe të qëndrueshëm. Ideale për përdorim të përditshëm, ky produkt mund të përdoret gjithashtu për filmime në High Definition dhe do të sigurojë që fytyra të duket e përsosur edhe në një ekran të madh. Mund të përdoret direkt në lëkurë për të neutralizuar çngjyrimet, mbi fondatinë dhe në të gjithë zonën e syve duke siguruar një sfumim të lehtë dhe të përsosur të hijes së syve.

Të gjitha produktet HD të INGLOT përmbajnë pigmente HD. Ideale për përdorim të përditshëm, këto produkte mund të përdoren edhe për regjistrime në High Definition, duke siguruar që fytyra të duket e përkryer edhe në ekrane të mëdha.

4.5 g/0.16 US OZ

 

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

HD Illuminizing Loose Powder (4.5 g) NF

HD Illuminizing Loose Powder (4.5 g) NF

Pluhur pudër HD me vezullime 

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!