Katalogu

Maskara

Duke shfaqur 1 - 5 nga 5 artikuj

Përplasni qerpikët tuaj dhe joshni me pamjen që s'duhet humbur. Në varësi të sa tërheqëse dëshironi të bëheni, synoni për zgjatje me Perfect Length & Define Mascara, Long For Mascara apo Long & Curly Mascara, ose shtoni volum me Secret Volume Mascara apo Volume & Waterproof Mascara. Për efekte spektakolare zgjidhni Lash Enhancer, False Lash Effect Mascara ose befasoni me ngjyrat e Color Play Mascara.

Duke shfaqur 1 - 5 nga 5 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!