Katalogu

COVERAGE

Paleta

Duke shfaqur 1 - 20 nga 32 artikuj

Një paketim magnetik modern, mund të mbajë nga 1 deri në 40 produkte. Paletat jashtëzakonisht të dobishme janë të lehta për tu mbajtur në një vend dhe ju lejojnë të krijoni kompozime unike, të personalizuara për fytyrën, sytë, trupin dhe buzët. Në dispozicion në dy versione - me dhe pa pasqyrë.

Duke shfaqur 1 - 20 nga 32 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!