Katalogu

FINISH
COVERAGE

Thonjtë

Duke shfaqur 1 - 20 nga 20 artikuj

Koleksion i larmishëm për thonjtë dhe kujdesin e tyre. Produktet e disponueshme përfshijnë një gamë jashtëzakonisht të gjerë të ngjyrave për sipërfaqen e thonjve me tekstura, formula dhe përfundime të ndryshme, si shtresë e sipërme, forcues të thonjve, shtresë bazë, heqës manikyri, aksesorë për art të trupit dhe të thojit dhe lima të ndryshme.

Duke shfaqur 1 - 20 nga 20 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!