Manikyri O2M SOFT MATTE është formulë "breathable" jep përfundim mat të butë me një mbështjellë si mëndafsh. Koleksioni ka 8 tonalitete pastel me ngjyra të forta të inspiruara nga tendencat e fundit.

Një furçë e re e adaptuar posaçërisht me formulën siguron aplikim të shpejtë dhe të njëtrajtshëm.

Rekomandohet të përdorni bazën "Breathable" të thonjve e cila lehtëson aplikimin dhe zgjat qëndrueshmërinë e tij.

Përdorimi i shtresës së sipërme Top Coat "Breathable" do të fiksojë manikyrin dhe do i japë nje përfundim me shkëlqim klasik.

11 ml/0.37 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

O2M Breathable Nail Enamel SOFT MATTE

O2M Breathable Nail Enamel SOFT MATTE

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!