Nail Enamel MATTE

Manikyr mat

Pa përmbajtje toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate (DBP), camphor. 

çmimi: 1 400 Lekë

Manikyri perfekt që mundëson qëndrueshmëri, përfundim mat dhe një kohë mesatarisht të shkurtër për t'u tharë. Nuk përmban toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate (DBP) or camphor.

15 ml/0.51 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Nail Enamel MATTE

Nail Enamel MATTE

Manikyr mat

Pa përmbajtje toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate (DBP), camphor. 

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!