Organizatorë

Duke shfaqur 1 - 6 nga 6 artikuj

Një koleksion elegant dhe praktik në formë tubi, rripa furçash dhe organizatorë të dedikuar për të mbajtur në rregull setet e furçave të makeupit. Shumë funksionale dhe perfekte për shtëpi dhe në lëvizje, si dhe gjatë punës për makeup artistët. Organizatorët janë bërë nga materiale me cilësi të lartë.

Duke shfaqur 1 - 6 nga 6 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!