Katalogu

FINISH
COVERAGE

Buzëkuqe likuide

Duke shfaqur 1 - 3 nga 3 artikuj

Eksploroni koleksionin e buzëkuqeve likuide të pasura me pigmente mat HD ose metalike në varësi të produktit që ju zgjidhni. Shijoni një efekt super të gjatë dhe përfundime të larmishme: mat, HD Lip Tint Matte ose metalik, Diamond Lip Tint. Formula e avancuar dhe e butë kombinohet ne ngjyra intensive dhe aplikim i lehtë. 

Duke shfaqur 1 - 3 nga 3 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!