Efektet Fotografike

Katalogu

Efektet Fotografike

Duke shfaqur 1 - 3 nga 3 artikuj

Një linjë produktesh dedikuar kushteve të kërkuara të fotosesioneve. Formula e avancuar HD dhe seria matifikuese 3S (sport, stage, studio) ofrojnë efekt me qëndrueshmëri të lartë, përfundim perfekt i butë, ekspresiv dhe transparent. 

Duke shfaqur 1 - 3 nga 3 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!