Kjo fondatinë siguron një mbulim perfekt dhe fsheh çngjyrimet apo ndonjë papërsosmëri tjetër. Produkti siguron përfundim të përsosur natyral për çdo lloj lëkure dhe parandalon shkëlqimin e tepërt. E pasuruar me ekstrakt tartufi të bardhë mban lagështinë e lëkurës të ekuilibruar. E përshtatshme për lëkurën e ndjeshme.

HD Perfect Coverup Foundation vjen tashmë në formatin e ri në shishe xhami dhe vëllim 30ml.

Të gjitha produktet HD të INGLOT përmbajnë pigmente HD. Ideale për përdorim të përditshëm, këto produkte mund të përdoren gjithashtu për xhirime në high definition, duke siguruar që lëkura të duket e përsosur edhe në një ekran të madh.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

HD Perfect Coverup Foundation NF

HD Perfect Coverup Foundation NF

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!