Fondatinë e lehtë me agjentë matifikues dhe zgjat. Mundëson një pamje rrezatuese me përfundim natyral, mat dhe të butë.

30 ml/1 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

YSM Cream Foundation

YSM Cream Foundation

Fondatinë YSM

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!