Pastrues Furçash

Duke shfaqur 1 - 2 nga 2 artikuj

Aksesorët Inglot ju ndihmojnë të mbani pastër dhe në rregull aplikatorët e makeupit. Spray praktik për të gjitha furçat lejon dezinfektimin e shpejtë pa përdorur ujë. Scrubbers silikoni janë të lehtë për t'u përdorur dhe jep mundësi për të pastruar disa furça në të njëjtën kohë.

Duke shfaqur 1 - 2 nga 2 artikuj

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!