çmimi: 2 100 Lekë

Një ndriçues i butë satin që do i japë një shkëlqim natyral lëkurës suaj. Pigmentet HD sigurojnë një efekt të përkryer drite në çdo kënd. E disponueshme në Freedom System, gama e HD Highlighters me tone të ftohta dhe të ngrohta përshtatet me çdo tonalitet lëkure. Formula e mëndafshtë ndihmon në aplikimin e lehtë. Produkti nuk qëndron në rrudha, për këtë është i përshtatshëm edhe për lëkura të maturuara.

Të gjitha produktet HD të INGLOT përmbajnë pigmente HD. Ideale për përdorim të përditshëm, këto produkte mund të përdoren edhe për regjistrime në High Definition, duke siguruar që fytyra të duket e përkryer edhe në ekrane të mëdha.

4.8 g/0.17 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Freedom System HD Highlighter

Freedom System HD Highlighter

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!