çmimi: 1 960 Lekë

O2M Breathable Nail Enamel, është krijuar për të ofruar thonj të bukur e të shëndetshëm, duke bërë një revolucion në botën e kozmetikës. Zotëron polimer të avancuar, kjo formulë “frymëmarrëse” lejon ajrin dhe ujin të depërtojnë në thua dhe i mban thonjtë në kushtet më të mira. Ngjyra të ndryshme për krijime madheshtore me shkëlqim që zgjat.

11 ml/0.37 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

O2M Breathable Nail Enamel

O2M Breathable Nail Enamel

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!