Xixa brilante të cilat reflektojnë dritën, shtojnë ngjyrë dhe tjetër dimension . Vijnë në forma dhe ngjyra të ndryshme të cilat mund të përdoren edhe në thonj, në buzë dhe në të gjithë trupin.

Ju lutemi vini re: Pigmentet shiten nga pesha jo nga volumi. Ndodh që ena të duket më pak se plot si pasojë e rëndesës së produktit.

1.0 g/0.035 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Body Sparkles

Body Sparkles

Xixa për sytë

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!