Intensiteti i lartë i pigmentimit mundëson ngjyrë të theksuar dhe mbulim ideal me një aplikim të vetëm. Formula kremoze dhe delikate thahet në një përfundim që nuk sfumohet, nuk shpërbëhet por që zgjat, .

Kundra ujit.

5.5 g/0.19 US OZ

Amc 77 eyeliner gel

Meri B 2020-07-26

One of the best eyeliners I’ve tried, I’ve purchased 2 times till now. I really love it during the summer days because it doesn’t wear off.

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

AMC Eyeliner Gel

AMC Eyeliner Gel

Penel xhel AMC

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!