Hije sysh që përmban silikone speciale dhe pigmente të trajtuara. Ka rrëshqitshmëri të lartë dhe prekje të butë e kombinuar me aplikim të lehtë, të butë, rezistent nga plasaritjet dhe qëndron gjatë.  

Freedom System-i unik ju lejon të krijoni paletën tuaj pothuajse të çdo lloj madhësie.

3.2 g/0.11 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Freedom System Eye Shadow AMC SHINE

Freedom System Eye Shadow AMC SHINE

Paleta blihet veçmas

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!