Freedom System Pressed Powder Round

Pudër e presuar

*paleta blihet veçmas

çmimi: 1 680 Lekë

Lloje pudrash të presuara që mundësohen në paketime të leverdisshme.

Liria unike e Freedom System (sistem i lirë) ju jep mundësinë të miksoni dhe të kombinoni produkte dhe ngjyra duke dizajnuar kështu paletën tuaj pothuaj të çdo madhësie. Të gjitha paletat e Freedom System janë ekologjike dhe mund të ripërdoren. Produktet mund të blihen veç ose me paletë.

9 g/0.46 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Freedom System Pressed Powder Round

Freedom System Pressed Powder Round

Pudër e presuar

*paleta blihet veçmas

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!