Kjo pudër delikate e presuar me pluhur diamanti është një domosdoshmëri në çantën tuaj për prekje të herë pas herëshme. Është perfekte për të fshehur imperfeksionet e vogla dhe e bën lëkurën të duket e rifrekuar dhe të ripërtërirë. Agjentët e shquar të formimit të shtresës sigurojnë një përfundim të butë dhe të qëndrueshëm. Ideal për përdorim të përditshëm, ky produkt mund të përdoret për filmime në high definition dhe do ju japë një lëkurë të përsosur edhe në ekran të madh. Mund të aplikohet direkt në lëkurë, mbi fondatinë dhe në gjithë zonën përreth syve për të bërë me të lehtë sfumimin e hijeve. Ju ndihmon në konturimin e fytyrës.

Të gjitha produktet HD të INGLOT përmbajnë pigmente HD. Ideale për përdorim të përditshëm, këto produkte mund të përdoren edhe për regjistrime në High Definition, duke siguruar që fytyra të duket e përkryer edhe në ekrane të mëdha.

Liria unike e Freedom System (sistem i lirë) ju jep mundësinë të miksoni dhe të kombinoni produkte dhe ngjyra duke dizajnuar kështu paletën tuaj pothuaj të çdo madhësie. Të gjitha paletat e Freedom System janë ekologjike dhe mund të ripërdoren. Produktet mund të blihen veç ose me paletë.

Hipoalergjike.

5.5 g/0.19 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Freedom System HD Sculpting Powder

Freedom System HD Sculpting Powder

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!