Qerpikët false/natyrale INGLOT janë edhe me qime natyrale dhe me fije sintetike. Këto qerpikë mund të përdoren disa herë, dizenjuar për të shtuar volumin e qerpikëve tuaj deri në pamje dramatike

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Eyelashes

Eyelashes

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!