Freedom System Radiant Skin Face Blush DREAM IT.

çmimi: 1 680 Lekë

6 g/0.21 US OZ

Blushe klasike të cilat i shtojnë një ngjyrë të shëndetshme mollëzave. Formula e pasur lejon aplikim të thjeshtë me ngjyrë që i shtohet.

Freedom systemi unik ju lejon të miksoni dhe të kombinoni produktet dhe ngjyrat nga ju vetë duke dizenjuar paletën çdo madhësie pothuajse. Mos harroni të zgjidhni dhomëzën perfekte të produkteve tuaja Freedom System duke selektuar paleten e përshtashme.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Freedom System Radiant Skin Face Blush DREAM IT.

Freedom System Radiant Skin Face Blush DREAM IT.

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!