Skuqja klasike e mollëzave që i shton ngjyrën e shëndetshme fytyrës. Formulë e pasur që lejon aplikim të butë dhe me ngjyra të ndërtueshme.

Liria unike e Freedom Sytem (system i lirë) ju jep mundesinë të miksoni dhe të kombinoni produkte dhe ngjyra duke dizajnuar kështu paletën tuaj pothuaj të çdo madhësie. Të gjitha paletat e Freedom System janë ekologjike dhe mund të ripërdoren. Produktet mund të blihen veç ose me paletë.

6 g/0.21 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Freedom System Face Blush AMC

Freedom System Face Blush AMC

paleta shitet veçmas

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!