çmimi: 1 840 Lekë

Korrektor i cili përdor pigmentet dhe shpërndarësit e dritës për të mundësuar një efekt të butë. E pasur me vitaminë E dhe A, ky korrektor mund të shpërndahet lehtësisht edhe si fondatinë.

5.5 g/0.19 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

AMC Cream Concealer

AMC Cream Concealer

Korrektor AMC

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!