Eye Essentials Set

08/0003/10

çmimi: 3 940 Lekë 4 860 Lekë

Bli ne set dhe kurse 920 Lekë.


Seti përmban:

Duraline

Zbulo pafundësite e mundësive me Duralinë INGLOT.

Ky lëng transparent mund të përzihet me çdo produkt kozmetik për të zgjatur qëndrueshmërinë e tij dhe për ta shndërruar atë në një formulim kundra ujit. Një pikë Duralinë do të intensifikojë ngjyrën e produktit dhe do ta bëjë të zgjasë më shumë.

Duralina mund të shndërrojë lehtësisht çdo hije sysh në penel likuid. Ky produkt e bën më të lehtë përhapjen e pluhurave duke stimuluar edhe rritjen e intensitetit të ngjyrës. Ai gjithashtu në mënyrë efektive rikthen konsistencën e duhur të xhel eyeliner (penel) apo të xhelit të vetullave.

9 ml/0.30 US FL OZ


AMC Eyeliner Gel 77

Intensiteti i lartë i pigmentimit mundëson ngjyrë të theksuar dhe mbulim ideal me një aplikim të vetëm. Formula kremoze dhe delikate thahet në një përfundim që nuk sfumohet, nuk shpërbëhet por që zgjat, .

Kundra ujit.

5.5 g/0.19 US OZ


Makeup Brush 31T

Qime: sintetike
E mirë për: hije sysh, vijëzim sysh me xhel, vetulla, dyll vetullash

Përdoreni për vijëzim sysh dhe vetullash.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Eye Essentials Set

Eye Essentials Set

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!