Fondatinë e qëndrueshme, rezistente dhe që zgjat. Përhapet në mënyrë perfekte pa bllokuar poret. Mbron lëkurën dhe zbut diferencat teksturore. Siguron një mbulim të mjaftueshëm.

30 ml/1 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Cream Foundation

Cream Foundation

Fondatinë

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!