çmimi: 1 680 Lekë

Qime: sintetike
E mirë për: hije sysh, vijëzim sysh me xhel, vetulla, dyll vetullash

Përdoreni për vijëzim sysh dhe vetullash.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Makeup Brush 31T

Makeup Brush 31T

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!