Bli 2 artikuj me -10%

Bli 3 artikuj me -20%

Bli 4 apo me shume artikuj me -25% 

(perllogaritja e totalit do behet nga stafi yne, dhe ju do njoftoheni me nje mesazh ne nr tuaj)

çmimi: 1 680 Lekë

Një laps me pigmentim shumë të lartë dhe formulë të butë definon sytë ndërkohë që lë një pamje të mëndaftshtë. I butë dhe i rrëshqitshëm për sfumim dhe përhapje, ky laps kthehet shpejt me përfundim kundra ujit, kundra shpërbërjes dhe kundra lëshimit.  Përbërësit aktivë mundësojnë një efekt hidratues. Aplikoje brenda syrit për t’i vënë në pah ato. 

1.2 g/0.04 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Kohl Pencil

Kohl Pencil

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!