Buzëkuqi klasik me vitaminë E dhe vaj të farës së kajsisë hidraton dhe mbron buzët. Formula që nuk ngjit, por që zgjat mundëson aplikim të lehtë dhe të thjeshtë.

4.5 g/0.16 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Lipstick

Lipstick

Buzëkuq

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!