çmimi: 1 400 Lekë

Laps klasik i cili ndalon prishjen dhe shpërbërjen e buzëkuqit ndërkohë që butësia e tij lejon të sfumohet lehtësisht brenda buzës. Aplikim preciz dhe i lehtë.

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Soft Precision Lipliner

Soft Precision Lipliner

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!