Ky korrektor për zonën poshtë syve ndihmon të mbulojë dhe në vazhdim të reduktojë rrathët e zinj.  Falë silikoneve organike dhe vitaminës E, lëkura gjithashtu bëhet e butë, e hidratuar dhe e ushqyer. Komponentet e shtuar së fundmi zbusin rrudhat e zonës poshtë syve dhe luftojnë qeskat e tyre.

10 ml/0.33 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Under Eye Concealer

Under Eye Concealer

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!