çmimi: 1 980 Lekë

Korrektor kremoz që nuk ngjit. Mund të përhapet përsosmërisht pa i mbyllur poret. Agjentët superior matifikues mundësojnë qëndrueshmëri të lartë të përfundimit mat, duke e lënë lëkurën të mbrojtur dhe të butë pavarësisht ndryshimeve të teksturës. Gjithashtu ka në gjendje ngjyrë të bardhë, të verdhë dhe jeshile për lëkurat që kanë nevojë për përkujdes të veçantë.

10 ml/0.33 US FL OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

Cream Concealer

Cream Concealer

Korrektor 

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!