AMC Multicolour System Bronzing Powder

Bronzer shumëngjyrësh 

çmimi: 2 660 Lekë

Paletë me 5 tone natyrale bronzi për të krijuar dhe realizuar shkëlqimin e nxirjes natyrale të diellit. Përbërësit hidrofobik sigurojnë që të mos përthithin lagështirën e lëkurës, ndërkohë pigmentet high tech ofrojnë një përfundim të puthjes diellore dhe ngjyra intensive. 

10 g/0.35 US OZ

Aktualisht nuk ka vlerësime nga përdoruesit.

Bëhuni i pari që jepni një vlerësim!

You must be logged in to post a comment.

Go to login page.

Shëno vlerësimin tënd

AMC Multicolour System Bronzing Powder

AMC Multicolour System Bronzing Powder

Bronzer shumëngjyrësh 

  • Quality:

REGJISTROHUNI NË NEWSLETTER

Regjistrohuni për tu informuar mbi artikujt më të fundit!